Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Πλατανιά ο Τραϊανός Δέλλας («ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο») στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου εμείς νομίζω ότι είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τουλάχιστον στην αρχή. Μετά, ο Πλατανιάς ισορρόπησε. Το στενάχωρο για μας είναι ότι ενώ δημιουργήθηκαν φάσεις και προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ, αυτό ήταν που μας έλειψε και όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη, δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα κάτι γι’ αυτό και κοιτάμε το επόμενο που είναι πάρα πολύ κοντά, να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε τους παίκτες μας ούτως ώστε στο Κύπελλο, εκεί πρέπει κάποιος να κερδίσει και ευελπιστώ να είμαστε εμείς και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του: «Νομίζω ότι είναι και θέμα στιγμής, αλλά και έλλειψης καθαρού μυαλού στην εκτέλεση. Αυτό νομίζω ότι είναι το πρόβλημα. Βρεθήκαμε 2 και 3 φορές σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρουμε, αυτό δεν έγινε και μοιραία το παιχνίδι 0-0. Θεωρώ όμως ότι ήμασταν αρκετά καλοί και ο Πλατανιάς είχε μια ευκαιρία με το δοκάρι που θα μπορούσε να βάλει γκολ, αλλά πως σε γενικές γραμμές, τουλάχιστον αμυντικά τα πήγαμε καλά. Ξορκίσαμε κιόλας και το γεγονός ότι τουλάχιστον δεν χάνουμε τέτοια παιχνίδια γιατί τα προηγούμενα που ήμουν εδώ, άσχετα αν ήμασταν καλοί η μέτριοι τα χάναμε κιόλας. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ούτως ώστε να έχουμε καλύτερο μέλλον. Ο χρόνος για να δουλέψουμε δεν υπάρχει. Ο χρόνος δουλεύει περισσότερο για την ξεκούραση των παικτών, επομένως όταν τον βρούμε θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».

Για την απόδοση της ομάδας του στον χώρο του κέντρου: «Στο χώρο του κέντρου επικρατούσε μια νευρικότητα στις πάσες και τις κινήσεις μας. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στο να κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα και να δώσουμε την ευκαιρία στο να έρθουν οι γραμμές πιο κοντά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά το 20λεπτο ο Πλατανιάς να ισορροπήσει το παιχνίδι, που είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο και αυτό μας δημιούργησε ορισμένα προβλήματα».

Για τα μεταγραφικά του Ατρόμητου: «Θα δούμε τι χρειάζεται, δεν είναι ώρα τώρα να πούμε για μεταγραφές, θα συζητήσω με τη διοίκηση για να δούμε τι χρειάζεται, τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή και από κει και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις ούτως ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Αλλά, δε φτάνει μόνο αυτό, θα πρέπει και οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν την δική τους εικόνα ούτως ώστε να έχουμε μία καλύτερη απόδοση ως ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook