Ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ουραγό Άλιμο συντρίβοντας τον με 6-0, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Θεωρητικά πάντα, πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν το ευκολότερο παιχνίδι που θα έδινε ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να φτάνει άνετα στο τελικό 6-0 ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν ο γκολκίπερ του Αλίμου Μακρίδης δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα. Ουσιαστικά, το παιχνίδι με τον Άλιμο αποτέλεσε μια καλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Φωστήρα που εδώ και αρκετό καιρό έχει πάρει τον χαρακτήρα του τελικού.

Το παιχνίδι δεν αντέχει και ιδιαίτερη κριτική, αρκεί να πούμε ότι ο ΟΦΗ πέτυχε 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μετά το στείρο πρώτο 45λεπτο όταν και σκόραρε ο Περογαμβράκης ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ πέτυχε 2 γκολ σε έξι λεπτά με τους Σαχινίδη, Κώτσιο καθαρίζοντας το παιχνίδι. Στην συνέχεια σκόραραν ακόμα και οι Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Φραγκουλάκης διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook