Στο ντεμπούτο του Στέλιου Καρκανάκη στην τεχνική ηγεσία ο Ο.Α. Χανίων πέτυχε εντυπωσιακή νίκη με διαφορά 26 πόντων (71-45) απέναντι στον Έσπερο Πατρών.

Ο ΟΑΧ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό για τη νέα χρονιά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση και με τον Στέλιο Καρκανάκη να καθοδηγεί μαεστρικά τη νέα του ομάδα, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων κατάφερε να σημειώσει μια σημαντικότατη νίκη επί του Εσπέρου Πατρών καταφέρνοντας το στόχο τον οποίο είχε θέσει και κάνοντας ποδαρικό με το… δεξί στο 2016.

Το τελικό 71-45 και η διαφορά των 26 πόντων τα λέει “όλα” για την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτριες του ΟΑΧ φτάνοντας έτσι στη νίκη που τόσο είχαν ανάγκη. Η συνέχεια, δε, έρχεται να αποκτά πολύ μεγάλη σημασία, με τις επόμενες μέρες οι οποίες ακολουθούν να είναι κρίσιμες και να δίνουν την ευκαιρία στην Αντισφαίριση λόγω του ρεπό που έπεται να προετοιμαστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θετικό σημάδι είναι σίγουρα η παρουσία του Στέλιου Καρκανάκη ο οποίος με την καθοδήγηση και τα συστήματά του βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιάσει ένα πολύ καλό θέαμα και να σημειώσει την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή της στο πρωτάθλημα.

Η νικήτρια ομάδα ουσιαστικά είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο οπότε και ο ΟΑΧ ήταν μπροστά στο σκορ με 44-21. Οι παίκτριες των γηπεδούχων ήταν σταθερά πάνω από τους 20 πόντους σε όλο το παιχνίδι, με τη διαφορά να “κλειδώνει” στο +26,71-45 με τη λήξη του αγώνα.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός της Γεωργίας Χαραλαμπάκη η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και μάλιστα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Η σοβαρότητα του τραυματισμού της θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ 71-45

Δεκάλεπτα: 26-10, 44-21 (ημιχρ.), 54-34, 71-45

Διαιτητές: Σκαλτσής, Καλογριάς

Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ (Καρκανάκης, Δημητρουλάκη): Ζύφι, Καραβέλη, Πρασιανακη, Κασωμένου 11(1), Μπρέλλου 6, Φουράκη 2, Σταχτιάρη 4, Ζουμαδάκη 2, Χαραλαμπάκη 4, Γαλητσιάνου 19(5), Μοσχοπούλου 23, Βαρυπατάκη

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Μπαζίνας): Τραγουστή 2, Φλογερά 9, Αντωνίου 2, Μαρίνη 3, Μαρούντα 11(1), Νάτσιου 1, Μπαρλά 3(1), Κοτσώνη 2, Ανέστη, Παπανδριοπούλου, Λαγοπάτη 12, Λανταβού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Στέλιος Καρκανάκης (ΟΑΧ): «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις παίκτριες μου. Ηταν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα για όλους μας και ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Ευτυχώς καταλάβαμε τη σημασία του, τα κορίτσια προσπάθησαν να αφομοιώσουν αυτά τα οποία δουλέψαμε τις τελευταίες 10 μέρες και καταφέραμε και κερδίσαμε με μία μεγάλη διαφορά που ίσως μας φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια. Θέλω να τις ευχαριστήσω για την εμφάνισή τους. Από την άλλη κάναμε κάποια λάθη και δη “εύκολα”, τα οποία ευελπιστώ στις επόμενες 15 μέρες που μεσολαβούν μέχρι το επόμενο παιχνίδι να τα διορθώσουμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Γιάννης Μπαζίνας (Έσπερος Πατρών): «Η επικράτηση της ομάδας των Χανίων ήταν καθ’ όλα δίκαιη. Εμείς πληρώσαμε την ελλιπέστατη προετοιμασία μας και την αποχώρηση της πρώτης σκόρερ της ομάδας μας. Ηρθαμε στα Χανιά για να κάνουμε το καθήκον μας, να παλέψουμε και να πάρουν εμπειρίες τα κορίτσια από την κατηγορία. Ξέραμε και το επιβεβαιώσαμε αυτό, ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε ένα πιο έμπειρο σύνολο όπως είναι αυτό των Χανίων.

Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι την αδικεί η βαθμολογική της θέση και έχει πολλές δυνατότητες και αυτό το έδειξε απέναντι σε μας. Εμείς προσπαθήσαμε με αλχημείες να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Κρατάμε την καλή προσπάθεια και θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια κάνοντας το καθήκον μας και δίνοντας το καλύτερο το οποίο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων, για την οποία ελπίζω να τα πάει καλύτερα και επίσης όσον αφορά την ομάδα μου να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook