Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η “Δύναμη Νομικών”, (με συγχωρείτε “Δύναμη Πολιτών” ήθελα να γράψω) δεν προέβλεψε ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου για την τροποποίηση του πίνακα των έργων προς συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, απαιτούσε αυξημένη πλειοψηφία για να είναι σύννομη!

Αποτέλεσμα αυτής της  … νομικής παράλειψης της δημοτικής αρχής (η οποία μάλιστα επικαλείται σε κάθε δημόσια τοποθέτηση της και με κάθε ευκαιρία τη νομιμότητα), ήταν η ακύρωση της απόφασης του δημοτικού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ως μη σύννομη!

Και τώρα προσπαθεί να “μαζέψει τα …ασυμμάζευτα”, ώστε να μην τιναχθεί στον αέρα το δάνειο από την ΕΤΕπ, επιζητώντας σχεδόν εκβιαστικά τη συναίνεση της Αντιπολίτευσης!

Χωρίς ουσιαστικό διάλογο και χωρίς να ζητήσει τις προτάσεις των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά) τροποποίησε και ψήφισε μόνη της τον πίνακα των έργων …

Και έπειτα από την ακυρωτική απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, (στα δύσκολα), επανέρχεται και …  “απαιτεί” συνεννόηση και συναίνεση από την Αντιπολίτευση!

“Σχεδιάζουμε μόνοι, ψηφίζουμε μαζί”  (σαν να λέμε…)

Υ.Γ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα με “κυβερνητικά” πρόσωπα και “κυβερνητικές” καταστάσεις είναι συμπτωματική!

Γ.Ρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook