Την ευαισθητοποίηση των ζωόφιλων ζητά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων, για την Zoe και τον Seed, που εδώ και 6 μήνες παραμένουν σε σπίτι στο Αρώνι Χανίων, μόνα και δεμένα καθώς η ιδιοκτήτριά τους έχει φυλακιστεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα εκτός Χανίων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος

Η Zoe και ο  Seed, μαμά και γυιός, από τον Ιουλιο του 2015 παραμένουν μόνα τους και δεμένα, στην βεράντα του σπιτιού μετά τον εγκλεισμό σε φυλακή εκτός  Χανίων, για άγνωστο χρονικό διάστημα της ιδιοκτήτριας τους, η  οποία και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ενδιαφέροντος για τα δυο σκυλάκια της.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες μας τα δυο χαριτωμένα σκυλιά ήτα πολύ  παραμελημένα από την ιδιοκτήτριά τους ακόμη και όταν αυτή διέμενε στο σπίτι της.

Τα δύο σκυλιά ταΐζονται και φροντίζονται από φιλόζωη κάτοικο της περιοχής στο Αρώνι Χανίων αλλά και γενικά από κατοίκους του Αρωνίου, που πρόκειται όμως σύντομα να μετακομίσει και δεν θα έχει την δυνατότητα να τα φροντίζει πλέον.

Ζητούν απεγνωσμένα μια οικογένεια που θα τους χαρίσει ο, τι μέχρι τώρα έχουν στερηθεί αφού και τα δύο είναι μικρά σε ηλικία και ιδίως βέβαια το νεαρό  ενός έτους άσπρο σκυλάκι.

Ας σημειωθεί οτι το σπίτι όπου διέμενε η ιδιοκτήτριά τους  ήταν ενοικιασμένο σύντομα δε πρόκειται να αποδοθεί στην εκμισθώτρια , οπότε ο κίνδυνος τα δυο σκυλιά να πεταχτούν στο δρόμο είναι παραπάνω από υπαρκτός.

Ελπίζουμε, οτι θα βρεθεί μια ζεστή αγκαλιά για τα δύο αυτά υπέροχα πλάσματα , που και πάλι πληρώνουν χωρίς να φταίνε τις δικές μας ανευθυνότητες.

Επισκεφτήκαμε τα δυο σκυλιά, ράγισε και πάλι η καρδιά μας στη θέα τους και ελπίζουμε οτι σύντομα κάποιοι θα βρεθούν να τα υιοθετήσουν. Ο μικρός είναι πολύ δεμένος με την μητέρα του, τη κοιτάζει συνέχεια μέσα στα μάτια γι αυτό θα ήταν ευχής έργο να μην αποχωριστούν .

(κοινοποιήστε την ιστορία της Zoe  και του μικρού Seed, τηλ. επικοινωνίας 6976489349 ή στην ιστοσελίδα στο FB του Φιλοζωικού Xανίων Η Προστασία των  Ζώων  ( filozoikos chaniwn))

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook