Θερμά συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Χανίων Μιχάλης Λαγουδάκης, σημειώνοντας ότι οι 4.550 και πλέον ψηφοφόροι των Χανίων, έστειλαν χθες ένα “ξεκάθαρο και βροντερό μήνυμα ότι η ΝΔ είναι ισχυρή”

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Χθες τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν με την ψήφο τους και εξέλεξαν νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του στη Προεδρεία της ΝΔ. Του ευχόμαστε καλή δύναμη για τις δύσκολες μάχες που έρχονται, ώστε να αναδείξουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία μια σύγχρονη κυβερνητική φιλοευρωπαϊκή πολιτική δύναμη για την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πλέον των 4.550 ψηφοφόρων των Χανίων που χθες έστειλαν ένα ξεκάθαρο και βροντερό μήνυμα ότι “η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ”! Έστειλαν μήνυμα να κάνουμε τη ΝΔ ξανά τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Έστειλαν όμως μήνυμα και κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στη νέα αυτή εποχή στη ΝΔ η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται επιπλέον από τη συμμετοχή των 5.271 ψηφοφόρων στον Α’ γύρο των εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου 2015, τους οποίους ευχαριστούμε εγκάρδια!

Πιστεύουμε, ότι μέσα από αυτό τον αγώνα, βγήκε ενισχυμένη η ΝΔ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκείνους που πίστεψαν και έδωσαν τη μάχη σε δύσκολες αντίξοες συνθήκες για μία νέα και σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη.

Πρωτίστως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές – μέλη των εφορευτικών επιτροπών, οι οποίοι μόχθησαν και κόπιασαν για να πραγματοποιηθεί οι δύο δύσκολες, λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης ψηφοφόρων, εκλογικές διαδικασίες στα 14 εκλογικά τμήματα των Χανίων. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Ν.ΕΦ.Ε. Χανίων και τους πολιτευτές της ΝΔ για την συνεχή και  άψογη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας!

Το χθεσινό αποτέλεσμα δείχνει ότι η Ν.Δ. ενωμένη, συνετή και δυνατή μπορεί και πρέπει να μπει στο δρόμο της ανανέωσης, της δημιουργίας. Σας καλώ όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία νέα εποχή στη ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook