Ούτε αυτή τη φορά υπήρξε απαρτία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσιβάλης να υποβάλει την παραίτησή του.

Για το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά της Χανιώτικης ομάδας κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.

Στη δήλωση παραίτησής του ο Μποτσιβάλης αναφέρει ότι η ομάδα έχει προγραμματιστεί για τη συμμετοχή της στο β’ γύρο του πρωταθλήματος και ευελπιστεί να υπάρξουν Χανιώτες που θα θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας στη Γ.Σ. που ορίστηκε για τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του προέδρου της ΠΑΕ ΑΟΧ:

«Δυστυχώς και με λύπη, είμαι αναγκασμένος να ενημερώσω όλη την αθλητική οικογένεια των Χανίων ότι ούτε αυτή τη φορά είχαμε απαρτία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρότι στην προηγούμενη μου είχαν υποσχεθεί ότι θα έχουμε.

Ευχαριστώ πολύ το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που μας έχει στηρίξει μέχρι σήμερα και τους ανακοινώνω πως είμαι αναγκασμένος να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, ενώ εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω στην ομάδα. Σας ενημερώνω πως η ομάδα έχει ήδη προγραμματιστεί για τη συμμετοχή της στο β' γύρο του πρωταθλήματος. Τα καθήκοντα του Προέδρου προσωρινώς θα ασκούνται από τον Αντιπρόεδρο.

Η νέα Γενική Συνέλευση ορίζεται για τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και ελπίζω ότι έως τότε θα εμφανιστούν Χανιώτες να αναλάβουν την τύχη της ιστορικής ομάδας, μίας ομάδας που έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μίας ομάδας που αφιερώσαμε χρόνο και χρήμα και καταφέραμε να την νοικοκυρέψουμε. Ενημερωτικά έως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς»