Τελευταία ενημέρωση 10.09

Η κρητική μουσική θρηνεί για τον χαμό ενός παιδιού της από σήμερα το πρωί. Ο 31χρονος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Χερσονήσου, είναι ο Διομήδης Τσικανδυλάκης, λαουτιέρης από τον Κρουσώνα, ο οποίος εμφανιζόταν συχνά σε μουσικό σχήμα με τον Μιχάλη Κουνάλη.

Το τροχαίο έγινε στις 05:50 τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Χερσονήσου, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με δεύτερο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα δύο άτομα, ο άτυχος 31χρονος και μια 50χρονη γυναίκα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των αυτοκινήτων και να χρειαστεί η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό τους.

Δυστυχώς όμως ο Διομήδης Τσικανδυλάκης, ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες ενώ η 50χρονη διεκομίσθη σοβαρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. 

Στο σημείο βρέθηκε και δύναμη της Τροχαίας Ηρακλείου για την αυτοψία αλλά και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς είχε σχηματιστεί ουρέά αυτοκινήτων κυρίως στο ρεύμα προς Σητεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν οι αρχές

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook