Στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς δέχθηκε το 2-1 από τον Ατρόμητο μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Ράμος στο 34’, αλλά στο 42’ δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπίτολο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς… πάτησε τον αντίπαλό του και έχασε πολλές ευκαιρίες για το 1-2, αλλά η μπάλα τον… τιμώρησε στις καθυστερήσεις, όταν από αδράνεια στην άμυνα ο Ναπολεόνι έκανε το 2-1 και έστειλε στην επόμενη φάση τον Ατρόμητο.

Στο 64’ ο Μπανανά έδιωξε… πονηρά την μπάλα κόρνερ με το χέρι μπροστά από τον Ναπολεόνι και για καλή τύχη του Πλατανιά δεν είδαν την παράβαση Αρετόπουλος και Απτόσογλου.

Οι φάσεις του αγώνα
4’ Κάθετη πάσα του Μουνάφο στον Ράμος που σκοράρει από θέση οφσάιντ, κάτι που υπέδειξε ο α’ βοηθός Απτόσογλου.
12’ Ωραία προσπάθεια του Λημνιού και πάσα στον Λε Ταλέκ, το σουτ του οποίου απομάκρυνε σωτήρια ο Δημήτρης.
13’ Σουτ του Κουλιμπαλί μπλοκάρει ο Μπάρκας.
28’ Σέντρα του Λε Ταλέκ για τον Λημνιό που με σουτ από καλή θέση στέλνει ψηλά άουτ την μπάλα.
34’ ΓΚΟΛ: Ο Γουνδουλάκης πασάρει στον Ράμος που αν και είχε επιλογές για πάσα δεξιά και αριστερά του προτίμησε να σουτάρει με το αριστερό και δικαιώθηκε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
35’ Ο Ναπολεόνι κάνει το γύρισμα για τον Λαζαρίδη το σουτ του οποίου διώχνει σε κόρνερ ο Κουλιμπαλί.
42’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Ούμπιντες κεφαλιά του Λε Ταλέκ, ο Μπίτολο στην πλάτη της άμυνας με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
45+1’ Κόρνερ διώχνει ο Κοκκαλάς σουτ του Ναπολεόνι άουτ.
55’ Μπαλιά του Γουνδουλάκη στον Αποστολόπουλο, που αποφεύγει στο σπριντ τον Μπίτολο στοπάροντας με το στήθος και σουτάρει για να αποκρούσει ο Μπάρκας.
57’ Γύρισμα του Μενδρινού, μπαλιά του Γκνιάτιτς ο Γουνδουλάκης αφήνει ωραία την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για τον Αποστολόπουλο, που αποφεύγει ξανά τον Μπίτολο και σουτάρει για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
60’ Σουτ του Ράμος η μπάλα κοντράρει στην πλάτη του Φυτανίδη και παίρνει περίεργη τροχιά και ο Μπάρκας δύσκολα διώχνει σε κόρνερ, με τον Γουνδουλάκη να τον συγχαίρει για την απόκρουσή του!
70’ Φάουλ του Πίτου Γκαρσία, κεφαλιά του Φυτανίδη ο Λε Ταλέκ δεν πλάσαρε σωστά, ο Μπανανά έδιωξε πάνω στον Λαζαρίδη με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία του Κοκκαλά.
85’ Πάσα του Ντίνα στον Μουνάφο, το σουτ του οποίου φεύγει αρκετά έξω από την εστία.
90+1’ ΓΚΟΛ: Ο Λε Ταλέκ αποφεύγει Μπανανά και Κοκκαλά και γυρίζει στον Ναπολεόνι, που σε κενή εστία σκοράρει για το 2-1.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Απτόσογλου-Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Κουλιμπαλί (56’), Αποστολόπουλος (63’), Πίτου Γκαρσία (72’), Ναπολεόνι (90+2′), Κοντοές (90+5′ από τον πάγκο), Γκνιάτιτς (μετά τη λήξη)

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κυβρακίδης (74’ Μ. Στόϊτσεφ), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας (60’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες, Λημνιός (46’ λ.τρ. Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Δημήτρης, Βάντερσον, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (80’ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (75’ Ανγκούλο), Μενδρινός (67’ Ντίνας), Ράμος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook