Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ κάνει λόγο για «οι Τακτικοί Δικαστές της ΕΠΟ, είδαν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ και απέδωσαν δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Για δικαίωση της προσπάθειας του ΟΦΗ και τον αγώνα που έκανε απο την πρώτη στιγμή, για την υπόθεση του -6 κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

«Λίγοι πίστεψαν απο την αρχή ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας, η οποία δεν ζητάει τίποτε άλλο απο το να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο αυτό που δικαιούται» αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, στην οποία επισημαίνεται με έμφαση ότι «οι Τακτικοί Δικαστές της ΕΠΟ, είδαν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ και απέδωσαν δικαιοσύνη». 

Στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην στάση των νομικών του ΟΦΗ, την οποία χαρακτηρίζει «υπεύθυνη και συντεταγμένη». Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ «ευχαριστούμε τον φίλο του ΟΦΗ και έγκριτο νομικό Μανόλη Φωτάκη, για την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Είναι απο εκείνους που πίστεψαν απο την αρχή στη δικαίωση του ΟΦΗ. Ευχαριστούμε ακόμη το νομικό Αντώνη Βγόντζα, αλλά και τον διακεκριμένο συνταγματολόγο Κωσταντίνο Χρυσόγονο, ο οποίος γνωμοδότησε υπέρ του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ κλείνει ως εξής: «Θεωρούμε οτι η απόφαση αυτή, θα απελευθερώσει την ομάδα μας, η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε χρεωθεί μια πέρα για πέρα άδικη ποινή και θα δώσει την ώθηση, για να έρθουν καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Κυριακής. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.