Μετά από δέκα μέρες που βρισκόταν σε καταστολή, στην Εντατική στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ο 10χρονος, που έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπό του, ξεπέρασε τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου

«Μπαμπά, είστε όλοι καλά; Θυμάμαι που μπήκες στη φωτιά για να με σώσεις», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε το 10χρονο παιδί, εμφανώς συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια μόλις βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
 
Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο 10χρονος, που κάηκε στο πρόσωπο και το σώμα την επομένη της Πρωτοχρονιάς, όταν έγινε ανάφλεξη της σόμπας στο δωμάτιο όπου κοιμόταν στην περιοχή Κρούστα, στο Λασίθι της Κρήτης. 

Οι γιατροί είχαν να αντιμετωπίσουν εγκαύματα Γ΄ βαθμού κυρίως στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ κρίθηκε απαραίτητο για τον 10χρονο, να βρίσκεται σε καταστολή για να μην υποφέρει από τους πόνους.

Μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, ο 10χρονος μαθητής, ξεπέρασε τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου. 

Όπως είπε στο protothema.gr ο πατέρας του παιδιού κ. Γιάννης Πετράκης «το παιδί μου νιώθει καλά στην υγεία του, ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά δοξάζω το Θεό που ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς που ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το πρόβλημα του παιδιού μου. Το πρόσωπο του ήταν πρησμένο και παραμορφωμένο, ούτε τα χαρακτηριστικά του δεν ξεχώριζες. Οι γιατροί όμως έπεσαν πάνω του κυριολεκτικά, και έκαναν ότι μπορούσαν για να το σώσουν. Σήμερα ο γιος μου μετά από δέκα ημέρες κατάφερε και μίλησε, ενώ πλέον είναι σε θέση να καταναλώσει και φαγητό»   

Πηγή: protothema.gr