Στη φάση που έχασε ο Μάριο Μπούντιμιρ και θα μπορούσε να είχε δώσει νέα τροπή στο παιχνίδι στάθηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου στις δηλώσεις του για το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Αυτές οι φάσεις του Μπουντιμίρ και για τον παίκτη και την αξία του είναι εύκολες. Βεβαίως υπάρχει και η τύχη και ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Υπάρχουν πολλά, Και εγώ θεωρώ ότι έχουμε βάλει λίγα γκολ, όπως επίσης είναι πολλά αυτά που έχουμε φάει.

Ο Εργοτέλης δεν δικαιούται να έχει 24 γκολ παθητικό. Το γκολ είναι και τύχη και ρέντα. Αν είχε σκοράρει ο Μάριο στην ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο, αυτή στο δεύτερο θα ήταν γκολ γιατί η ψυχολογία του θα ήταν διαφορετική» τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.

 Για την εικόνα της ομάδας του είπε:

«Με βάση την εικόνα που έχουμε από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και από αυτό φαίνεται να τον αδικούν Εργοτέλη τα 17 γκολ που έχει σημειώσει…».

Έγινε όμως προσπάθεια από όλους τους παίκτες μου και δεν έχω παράπονο. Λίγο η τύχη μας γύρισε την πλάτη σε πολλές περιπτώσεις, πήγε στην άλλη πλευρά, την πράσινη, και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο.

Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως οι στημένες φάσεις, τις οποίες θα πρέπει να τις προσέξουμε για να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook