Το σκάφος "Κορμοράνος" του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησε το ετήσιο τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2015, που διοργάνωσαν ΝΟΧ και Ι.Ο. Χανίων.

Στο πρωτάθλημα διεξήχθησαν συνολικά 11 αγώνες και συμμετείχαν οκτώ σκάφη, από ΙΟΧ, ΝΟΧ και Ι.Ο. Ρεθύμνου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2015 το οποίο διοργάνωσαν από κοινού ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.

Συνολικά διεξήχθησαν 11 αγώνες και συμμετείχαν οκτώ σκάφη από τους δύο χανιώτικους Ομίλους, καθώς και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρεθύμνου, έλαβε δε μέρος συνολικός αριθμός πληρωμάτων, 50. Νικητής αναδείχτηκε το σκάφος "Κορμοράνος" του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη, φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά του Κυπέλλου.

Στη 2η θέση βρέθηκε το σκάφος "Πανέφη ΙΙ" (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο, ενώ στην 3η θέση κατετάγη το σκάφος "Αίθρα" (Ν.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει σε ιστιοπλοϊκή εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο θέατρο "Βλησίδης" στις 5.30 το απόγευμα, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, οπότε και θ’ ανακοινωθούν αναλυτικά αποτελέσματα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Από ‘κει και πέρα σειρά παίρνει το νέο πρωτάθλημα για το 2016, με πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου με διοργανωτή τον ΝΟΧ. Η εκκίνηση θα δοθεί από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στις 10.30 το πρωί και η διαδρομή θα είναι ΝΟΧ - περίπλους νησίδας Θοδωρού - ΝΟΧ, αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκάφη με πιστοποιητικό καταμέτρησης Ε.Ι.Ο. 2015.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει μετά το πέρας του αγώνα στον χώρο ελλιμενισμού των σκαφών.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook