Με καθυστέρηση γίνονται οι διαδικασίες ελέγχου και η ΥΠΑ συνιστά στους επιβάτες να βρίσκονται στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 1,30 ώρα νωρίτερα απο την αναχώρηση

Αναλυτικότερα απο την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Αεροδρομίου Χανίων ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Λόγω της εξέλιξης του έργου της επέκτασης του κτιρίου του Αεροσταθμού, έχουν περιοριστεί σημαντικά οι χώροι εξυπηρέτησης και διακίνησης των επιβατών, μέχρι το τέλος Μαρτίου 2016.

Παρακαλούνται οι επιβάτες των πτήσεων που αναχωρούν από το Αεροδρόμιο Χανίων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραμονή τους στον Αεροσταθμό.
 
Συνιστούμε στους επιβάτες να βρίσκονται στον Αεροσταθμό τουλάχιστον μιάμιση ώρα (1h30’) ενωρίτερα από την ώρα αναχώρησής τους και να προσέρχονται το ταχύτερο δυνατόν στα σημεία ελέγχου χειραποσκευών και επιβατών (X-ray), ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές πτήσεις.
 
Οι αεροπορικές εταιρείες δημοσιεύουν στους όρους των εισιτηρίων και στις κάρτες επιβίβασης τις ώρες που κλείνουν τα ελεγκτήρια (check-in) και οι πύλες αναχώρησης (gates).
 
Επειδή η επιβίβαση γίνεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ελέγχου ασφαλείας (security), ο οποίος μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο, όσοι  προσέρχονται  αργοπορημένοι είναι πιθανόν να  καθυστερήσουν στα σημεία ελέγχου ασφαλείας (X-ray), να χάσουν την πτήση τους και να ακυρωθούν τα εισιτήριά τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook