Σήμερα το Liberal αποκαλύπτει ότι εκτός από τον ξάδερφο του κ. Τσίπρα, βολεύτηκε και η (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του κα Αθανασία Ψαρουδάκη, με μια θέση στο δημόσιο.

Η σύζυγος του κ. Γιώργου Τσίπρα, προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο φιλόξενο γραφείο του κ. Σπίρτζη!

 

Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση της Αριστεράς ότι οι δεκάδες αντίστοιχοι διορισμοί μπορεί να κινούνται στα όρια της πολιτικής ηθικής, αλλά είναι «νόμιμοι», κάνει λάθος.

Οι διορισμοί αυτοί είναι και «ανήθικοι» αλλά και «παράνομοι». Γιατί σύμφωνα με νόμο  που πέρασε το 2012 η «νεοφιλελεύθερη», «τρισκατάρατη» κυβέρνηση του «προσκυνημένου» «γερμανοτσολιά» Αντώνη Σαμαρά, απαγορεύεται ο διορισμός σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, συγγενών μέχρι β΄ βαθμού, υπουργών, βουλευτών και λοιπών πολιτικών στελεχών.

Ο κ. Τσίπρας, λοιπόν είτε παρανομεί, παρακάμπτοντας το Νόμο, επιτρέποντας όλους αυτούς τους προκλητικούς διορισμούς, είτε κατάργησε νύχτα το Νόμο, χωρίς να το μάθουμε ποτέ, για να βολέψει τους συγγενείς και τους φίλους του.

Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, είναι εξίσου απαράδεκτο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλει να δώσει λόγο. Και να μας εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει! Γιατί σε μια δημοκρατική κοινωνία, το κράτος δεν είναι λάφυρο, ειδικά όταν χρηματοδοτείται από τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook