Εξιχνιάστηκαν, σήμερα  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, επτά (7) υποθέσεις κλοπών – αρπαγής τσαντών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, χθες (13.01.2016) το μεσημέρι, άγνωστο άτομο το οποίο επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα αφαίρεσε αιφνιδιαστικά την τσάντα 50χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 29χρονο, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και συνελήφθη διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η ανωτέρω κλοπή διαπράχθηκε από τον 29χρονο. 

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε, ότι ο 29χρονος με άγνωστο δράστη, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.12.2015 έως και την 13.01.2016, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, είχαν διαπράξει συνολικά (7) κλοπές – αρπαγές τσαντών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές), κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook