Η ταινία Μικρού Μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της Μικρού Μήκους, εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών Μικρού Μήκους, σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της Ελληνικής Περιφέρειας, αποτελούν σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Ανάμεσα σε όλες τις πόλεις και η Μητρόπολις του Νότου, τα Χανιά…

Το Γραφείο Τύπου Φεστιβάλ Δράμας, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η ΚΕΠΠΕΗΧ-ΚΑΜ και τα Χανιώτικα Νέα, στο πλαίσιο στήριξης του Ελληνικού Κινηματογράφου, διοργανώνουν και προσφέρουν για 17η  χρονιά, κάθε δυνατή βοήθεια στο Φεστιβάλ Δράμας, που στα 38 χρόνια της ηλικίας του, έχει αναδειχτεί αναμφισβήτητα, σε ουσιαστικό αρωγό προώθησης του Ελληνικού Κινηματογράφου. 

Έτσι, και φέτος, οι Χανιώτες πολίτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, να ανιχνεύσουν και να καταγράψουν, ένα ενδιαφέρον και υπό «διαμόρφωση μέλλον», της Εθνικής μας κινηματογραφίας, μέσα από τη θέαση του συνόλου των ταινιών που φιλοξενούμε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, από 18/01 έως και 24/01/2016 με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

•    7 ημέρες
•    5 συνολικά Τμήματα
o    5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένας Πλανήτης Μια Ευκαιρία (πρωινές προβολές για σχολεία)
o    Ελληνικά Βραβεία 38ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
o    6ο Σπουδαστικό Πανόραμα
o    Υπόλοιπες ταινίες 38ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
o    Βαλκανικές Ταινίες από το ALTCINE
•    104 ταινίες
•    40 ώρες προβολών

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών με τις υποθέσεις όλων των ταινιών.