Ανακοίνωση, με την οποία ουσιαστικά απαντάει σε όσα έγιναν μετά τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο, εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Οι “ερυθρόλευκοι” γνωστοποιούν ότι δέχθηκαν φραστική επίθεση από… φιλάθλους των γηπεδούχων αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό, που φάνηκε και στη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού να κάνει επίθεση προς τον Γκνιάτιτς μετά τη λήξη του αγώνα. Ο κ. Σπανός με τη στάση του απέναντι στον Πλατανιά δείχνει να μη σέβεται τις φιλίες που έχει στα Χανιά, στα οποία έχει βραβευτεί αρκετές φορές, ενώ μάλιστα ανήκει στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου και η ακαδημία του Κρητικού Αστέρα, που τροφοδοτεί τους τελευταίους μήνες με αρκετούς παίκτες τα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το Περιστέρι.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χανίων δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος της, την φιλοξενία της και την ανεκτικότητα της σε όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμία ομάδα δεν έχει έρθει στα Περιβόλια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπου αγωνιζόμαστε στην SUPER LEAGUE, και να παραπονεθεί για το παραμικρό. Την ίδια φιλοξενία, είναι λογικό να επιζητάμε και εμείς στα εκτός έδρας παιχνίδια μας.

Δυστυχώς στο προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας στο Περιστέρι όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά βρίστηκαν χυδαία παίκτες, προπονητές και μέλη της αποστολής μας, όχι μόνο από  «φιλάθλους», αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κ. Σπανό, ο οποίος μάλλον ήθελε να δώσει το παράδειγμα για την καταπολέμιση της βίας στα ελληνικά γήπεδα.  Στον συγκεκριμένο πρόεδρο θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε:

Είμαστε υπερήφανοι που η ομάδα μας από το «κωλοχώρι» είναι τέσσερα χρόνια στην SUPER LEAGUE. Δεν έχουμε βοηθηθεί ποτέ από κανέναν. Τα όσα ανέφερε τα αναμασάει τέσσερα χρόνια τώρα μόνο κάποιος άλλος.

Μήπως θυμάστε κ. πρόεδρε, κάποιον διαιτητή Θάνο, ο οποίος σφύριξε στο μεταξύ μας παιχνίδι την 2η αγωνιστική του Α” γύρου και από τότε δεν έχει διαιτητεύσει ξανά; Θυμάστε την φιλοξενία μας πριν και μετά το παιχνίδι; Μήπως θυμάστε ότι ο Πλατανιάς ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε, αν και στον συγκεκριμένο αγώνα αδικήθηκε κατάφωρα;

Μήπως και τώρα επιθυμούσατε να συμβεί το ίδιο για να μην βρεθείτε σε κατάσταση… έντασης, ή μήπως περιμένατε ο Πλατανιάς να κατέβαινε στο γήπεδο για να χάσει;

Τέλος, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κάνει δεκτή την ετεροχρονισμένη συγγνώμη του κ. Σπανού, αλλά του θυμίζει την λαϊκή ρήση πως “όταν ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο”.

14/1/2016

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook