Ανείπωτη είναι η τραγωδία που γράφτηκε  το απόγευμα της Πέμπτης στον Αρχάγγελο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο φοιτητής που σπούδαζε στην Κρήτη και ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στη Ρόδο.

Ο 21χρονος Μανώλης Παρδαλός του Κυριάκου, που σπούδαζε στην Κρήτη και μόλις είχε φτάσει στη Ρόδο, βρήκε τον θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Στο όχημα επέβαινε επίσης και η μητέρα του. Ο άτυχος 21χρονος που κατάγεται από τον Αρχάγγελο μόλις είχε αφιχθεί στο νησί της Ρόδου και επέστρεφε με τους γονείς του στο σπίτι τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο ίδιος και να τραυματιστούν οι γονείς του.

Το τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε στις 16:30 στην περιοχή του Αρχαγγέλου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με την «Ροδιακή» το Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Ρόδου-Λίνδου και στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ανετράπη με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρελή πορεία και να «καρφωθεί» σε βραχώδη περιοχή, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο άτυχος 21χρονος και να τραυματιστούν σοβαρά ο πατέρας και η μητέρα του.

Στο σημείο έχουν έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες, κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούν να πιστέψουν το νέο κακό που σημειώθηκε στον αιματοβαμμένο αυτό δρόμο, όπου τη ζωή τους έχουν χάσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες συμπατριώτες μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook