Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προέβη στην έκδοση του ετήσιου θεματικού ημερολογίου αφιερωμένο στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής Μονής, ως ένδειξη σεβασμού και απότιση φόρου τιμής στους Αφανείς Ήρωες που έπεσαν μαχόμενοι και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της Κρήτης.

Πλέον αποτελεί παράδοση για τη Παγκρήτια Ένωση η έκδοση του Ημερολογίου το οποίο δίνεται στα μέλη μας, στους Κρήτες και γενικότερα στην Ελληνική Παροικία εντελώς δωρεάν.

Ελπίζουμε ότι μέσα από τα φύλλα του παρόντος ημερολογίου, με τις επιλέγμενες από τη πλούσια Ιστορία μας φωτογραφίες, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα διάφορα τμήματα της Ηρωικής Μονής Αρκαδίου και να σας δώσουμε το έναυσμα να επισκεφθείτε το Μοναστήρι όταν βρεθείτε στη Κρήτη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι φωτογραφίες και τα λοιπά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του ημερολογίου είναι από το προσωπικό φωτογραφικό αρχείο του κ. Σωκράτη Τσουρδαλάκη και του κ. Τιμόθεου Βενέρη με τίτλο «Το Αρκάδι δια των Αιώνων».
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις διαφημιζόμενες εταιρίες για τη συνεχή υποστήριξη τους προς το ετήσιο ημερολόγιο της Ένωσης, και να παροτρύνουμε τα μέλη και τους φίλους μας να τους προτυμούν για να μπορούν και εκείνοι να μένουν πιστοί στη συνεισφορά τους προς τον οργανισμό μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε Κάλη Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Ευημέρια σε όλο το κόσμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook