Με την παρακάτω ανακοίνωση σχολιάζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτν “Στηρίζω” Ο Άγιος Χριστόφορος, τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Χρηστου Σπίρτζη, από την Κρήτη για τον ΒΟΑΚ:

“Ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, σε δήλωσή του στην περιφέρεια Κρήτης, στις 14/1/2016 είπε μεταξύ άλλων για τον περιβόητο ΒΟΑΚ για τον οποίο εδώ και δεκαετίες μας έχουν πρήξει όλοι μα όλοι οι υπεύθυνοι: “Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για τον ΒΟΑΚ είναι να υπάρξει ένας συνολικός σχεδιασμός και να γίνει ο δρόμος. Το υπουργείο και η περιφέρεια από κοινού να αποφασίσουν πώς θα γίνει ολοκληρωμένα το έργο του ΒΟΑΚ, να ενημερωθούν και οι πολίτες για το ποιά τμήματα έχουν ανατεθεί εδώ και δεκατίες μελέτες που δεν έχουν παραδοθεί και για ποιά τμήματα που είναι και η πλειοψηφία, δεν υπάρχει ούτε πρόταση.

Ντροπή και αίσχος σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας κοροϊδεύανε και δήθεν στεναχωρούνταν όταν κηδεύαμε τους ανθρώπους μας. Ας κρατήσουν αυτό “Δεν υπάρχει τίποτα, ούτε πρόταση” ορθές κοφτές κουβέντες με απόλύτη ειλικρίνεια.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, που έχει ως απότερο σκοπό να κατασκευαστεί ο ΒΟΑΚ, ας απομακρύνει σήμερα κιόλας όλους αυτούς των γραφείων που δήθεν είχαν έτοιμες μελέτες και σχέδια. Ας τους στείλει σπίτι τους και ας προσλάβει η περιφέρεια ανθρώπους με όρεξη και φιλότιμο. Εμείς στηρίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκ και ευχόμαστε να επιτύχει στην προσπάθειά του αυτή.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook