Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Χανίων Ε.Ε.Σ. ανταποκρινόμενο στους υψηλούς ανθρωπιστικούς του σκοπούς και καλλιεργώντας το πνεύμα του εθελοντισμού, ανακοινώνει ότι προτίθεται να ξεκινήσει εκπαίδευση νέας σειράς Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας. 
Τα μαθήματα έχουν τρίμηνη διάρκεια και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Τμήματος Χανίων Ε.Ε.Σ. δύο φορές την εβδομάδα, κατά τις απογευματινές ώρες. 

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να προσφέρουν Εθελοντικά Κοινωνικό έργο. Απόφοιτοι Λυκείου από 18 ετών έως 55, επιλέγονται για να συμμετέχουν στα προγράμματα. 

Οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές χαρίσματα, ψυχικά ασθενείς, πρόσφυγες) και συνεισφέρουν στην ανακούφιση πληγέντων πληθυσμών από φυσικές ή άλλες καταστροφές.  

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Τοπικού Τμήματος Χανίων Ε.Ε.Σ. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook