Για δεύτερη χρονιά το LoveRun Heraklion βγαίνει στο δρόμο και η πόλη του Ηρακλείου γεμίζει ΔΡΟΜΕΙΣ και ΑΓΑΠΗ !

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι ένας αγώνας αγάπης και το αποδεικνύει  έμπρακτα  με τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα .

Στόχος, η ενίσχυση του  Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης . 

Σε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:

"Ελάτε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε μαζί, να εκτονωθούμε και να προσφέρουμε.

Πότε ;
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.

Αποστάσεις αγώνων δρόμου :
Αγώνας Δρόμου 5.000μ.  και αγώνας δρόμου παιδιών 1.000μ.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού :
Πλατεία των Λιονταριών .

Είσαι επαγγελματίας αθλητής ; Ερασιτέχνης δρομέας ; Σου αρέσει να τρέχεις με την παρέα σου , με την αγάπη σου  , με τα παιδιά σου  ; 

Δήλωσε συμμετοχή στο www.loverun.gr  για μια αξέχαστη εμπειρία υγείας και προσφοράς!

Αναλυτικές Πληροφορίες
Το LoveRun Heraklion 2016 είναι μια διοργάνωση που καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επίπεδου για επαγγελματίες και συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές (επίσημη χρονομέτρηση και πιστοποίηση διαδρομής από την διεθνή αρχή πιστοποίησης αγώνων δρόμου την ΑΙΜS , που αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου ΙΑΑF καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ) ενώ από την άλλη δίνει τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος ατομικά, σε ζευγάρι (ζευγάρια, φίλοι κ.α.) και σε ομάδες (εταιρικές, φίλων, οικογενειών κ.α.).
Διαδρομή
Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου LoveRun Heraklion 2016 5.000μ. θα γίνει στη γραφική πλατεία των Λιονταριών. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν μία παραλιακή διαδρομή με θέα το ενετικό φρούριο Κούλε καθώς και μία σειρά ιδιαίτερης ομορφιάς ιστορικών μνημείων.
Ο τερματισμός βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.
Δηλώστε Συμμετοχή
Κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.loverun.gr και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ακολουθώντας τις οδηγίες.
Το ελάχιστο κόστος  συμμετοχής στον αγώνα 5.000μ. είναι 7 ευρώ/δρομέα έως και 31/01/2016.
Mετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής και μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών, το ελάχιστο κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 10 ευρώ/δρομέα (όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με μεγαλύτερο ποσό για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης).
Ο αγώνας παιδιών είναι άνευ χρηματικού αντιτίμου. 
Σκοπός
Το LoveRun Heraklion 2016 ενισχύει τις δράσεις  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει στην προστασία της οικογένειας, της παιδικής ηλικίας, της νεότητας, της τρίτης ηλικίας, των ατόμων με αναπηρία και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην Κρήτη.
Οργάνωση
Ο αγώνας δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτές στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και ο Δήμος Ηρακλείου.

Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού."