Ο Πανακρωτηριακός ξεπέρασε το εμπόδιο της νεανικής Δόξας, που προερχόταν από την υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σπάθα και είχε απουσίες, με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη είχε την ουσία στο πρώτο ημίχρονο κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη σε εκείνο το διάστημα με τους Βασιλομιχελάκη (20’), Μπαδιεριτάκη. Η Δόξα ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Καβρουλάκη (15’) και είχε δοκάρι με τον Κένγκα (26’). Η ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Βασιλομιχελάκη να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ (55’ και πέν. 79’), ολοκληρώνοντας το προσωπικό του σόου. Ο Καριμπίδης στο 86’ μείωσε για το τελικό 1-4.

Με το… δεξί ξεκίνησε τη θητεία του στο ΙΝΚΑ ο Γιάννης Κατσούλης, αφού η νέα του ομάδα πήρε εμφατική νίκη με 5-0 κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών, έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα (10’ Βεστάκης, 20’ Γωνιωτάκης, 40’ αυτ. Κουργιαντάκης, 47’ Τσίτας, 75’ Ταταράκης), αλλά… έχασε τον Βεστάκη με κάταγμα στη μύτη.

Με… οδηγό τον Μ. Παπαδάκη η Σπάθα επανήλθε σε νικηφόρα τροχιά με τον πρώην μέσο του ΑΟΧ να σκοράρει στο 20’ με φάουλ και στο 70’ με σουτ, διαμορφώνοντας με δικά του γκολ το 2-0 απέναντι στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης στις Μουρνιές ο Κυτράκης, σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι, χάρισε τη νίκη στον Μινώταυρο με 1-0 κόντρα στα Κεραμειά. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες (76’ Χαλιβελάκης, 85’ Νιαουνάκης) και τον επιθετικό Γκιούλα να κάθεται στην εστία στα τελευταία λεπτά.

*Στον όμιλο παραμονής ο Ηρακλής Νεροκούρου νίκησε 3-1 τον Τιτάνα, ενώ στη Β’ Κατηγορία με νίκη ξεκίνησε τον β’ γύρο ο πρωτοπόρος Γρανίτης, επικρατώντας 3-0 των Απτέρων. Στο 0-0 έμειναν Άμιλλα και Περιβόλια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook