Τον Άγιο Νικόλαο θα επισκεφθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής, σε κομματική συνεστίαση.

Σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση της Κομματικής Οργάνωσης Λασιθίου του ΚΚΕ επισημαίνονται τα εξής:

«Η Κομματική Οργάνωση Λασιθίου του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και τις φίλες του κόμματος, τους εργάτες, υπάλληλους, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους του Νομού, να παρευρεθούν στη συνεστίαση – λαϊκό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Ariadne Beach στον Άγιο Νικόλαο (περιοχή Γαργαδόρος).

Για να γλεντήσουμε, να ανακτήσουμε δυνάμεις, να συζητήσουμε για τους αγώνες του επόμενου διαστήματος ενάντια στην πολιτική που μας φτωχαίνει, ενάντια στην κυβέρνηση που ξηλώνει ό,τι εργατικό και ασφαλιστικό δικαίωμα απέμεινε. Ώστε το νέο έτος, το 2016, να γίνει έτος αγωνιστικής ανάτασης και ανασύνταξης του εργατικού – λαϊκού μας κινήματος.

Κεντρικός ομιλητής ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ».

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στις 23 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί τα Χανιά, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση στο "Πορτοκάλι".