Με… οδηγό το παιχνίδι Κυπέλλου, όπου είχε απειλήσει με ήττα τον Ολυμπιακό αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ο Πλατανιάς θα παραταχθεί στο ματς της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του στην κάμερα της nova αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα με διαφορά απ’ όλους, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και να έχει αρκετή τύχη για να πάρει αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός πάει φέτος να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Εμείς όπως στο παιχνίδι του Κυπέλλου πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, θα προσπαθήσουμε και στο παιχνίδι της Δευτέρας να μπορέσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό. Τώρα το που μπορούμε να φτάσουμε θα το δείξει το παιχνίδι. Αλλά από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη ομάδα με διαφορά απ’ όλους και πρέπει να πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας, να είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook