Εκ προοιμίου το έργο του Α.Ο. Χανιά ήταν δύσκολο στη Λαμία λόγω των απουσιών του ποιοτικότερου παίκτη της ομάδας Ούγκο Μασάδο και τις επιθετικής αιχμής, Γκέσιου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο… σκούρα από νωρίς στο παιχνίδι, με το γκολ-πέναλτι του Πίντο στο 15’ με αποτέλεσμα η Λαμία να υποχρεώσει σε βαριά ήττα τη Χανιώτικη ομάδα που παραμένει σε δύσκολη θέση και δεν μπορεί να… σηκώσει κεφάλι.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα και το έκτο σερί ματς στη Football League που μένει χωρίς νίκη.

Στο 15’ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Διαμαντόπουλου και ο Πίντο ευστόχησε για το 1-0. Ο ΑΟΧ στο 32’ είχε ένα σουτ του Σάντερσον που κατέληξε άουτ, ενώ προσπάθησε προς το τέλος του ημιχρόνου να ισοφαρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο… ανέλαβαν δράση για τους γηπεδούχους, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Δημήτρη Σπανό, δύο πρώην ποοσφαιριστές του ΑΟΧ. Ο Καραγιάννης στο 53’ έκανε το 2-0 αφού πρώτα είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι, για να γίνει το 3-0 στο 77’ ο Καραλής από σέντρα του Μπαλού.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Τσιαμπάσης (Κοζάνης)-Δεμερτζής (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Σιλιγαρδάκης, Γιόνε – Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Τσούτσης, Δεινόπαπας

Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (69’ Μπαλού), Σιατραβάνης (75’ Καραλής), Μίλιεβιτς (83’ Μπουλουλής), Πίντο.

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς (56’ Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Ιωαννίδης, Ρίκκα, Μπουζούκης, Τσούτσης, Σάντερσον (86’ Φυντικάκης), Δεινόπαπας (83’ Μιχ. Νύκταρης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook