“Εντός προγράμματος” ήττα για τον Κύδωνα, από τον ισχυρό Ιπποκράτη Κω, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, με το… βαρύ 46-75 στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.

Η ανάλυση του αγώνα με βάση το Δελτίο Τύπου του Κύδωνα:

Αναμενόμενη ήττα από τον Ιπποκράτη Κω γνώρισε ο Κύδωνας Χανίων, στο εντός έδρας παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (17/1), στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Ο Κύδωνας, αγωνιζόμενος απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγά την άνοδο στη Β’ Εθνική και έχοντας σημαντικές απουσίες από το ρόστερ του, ήταν ανταγωνιστικός στα πρώτα 13 λεπτά του αγώνα, που, και μπροστά στο σκορ ήταν και σε θέση βολής παρέμενε, όταν η ομάδα της Κω πήρε το προβάδισμα. Σε εκείνο το σημείο, κάποια  “φαλτσοσφυρίγματα” των διαιτητών έδωσαν τη δυνατότητα στους ποιοτικότερους (ούτως ή άλλως) φιλοξενούμενους να πάρουν διψήφια διαφορά πόντων και να κάνουν το μεγάλο βήμα για την νίκη.

Ο Κύδωνας ήταν εξαιρετικός στο τρίτο δεκάλεπτο, που με επιμέρους 22-19 έφερε το παιχνίδι στο -15, αλλά στο 4ο δεκάλεπτο, λόγω κυρίως, της επιθετικής δυστοκίας του και της έλλειψης υπομονής στην επίθεση, το σκορ “εκτοξεύθηκε” στο -29 (46-75).

Η ομάδα των Χανίων στρέφει πλέον, το ενδιαφέρον της, στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας που θα γίνει το Σάββατο (23/1) στο κλειστό Κλαδισού.

10λεπτα: 15-16, 20-38 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ), 42-57, 46-75 (ΤΕΛ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κ.ΣΔΡΑΚΑΣ): Βλαχάκης 9 (1), Υφαντόπουλος 6 (2), Αλεξίου 8, Ζανιδάκης, Πούρος, Τσαμπάς 12, Μπερτίδης, Μπαγάκης 2, Κολαρετάκης, Γκιούλης 5, Λιονάκης 3, Κοντογιάννης 1.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ): Δημητρίεβιτς 3 (1), Κουκουράβας 10 (2), Τσιλιγκίρης, Πλευράκης 2, Γκοράτσας, Σκουφής, Ασημακόπουλος 23, Μελεούνης, Χαρίσης 21, Ψάλτου 2, Κανταρέγια, Τσατάλας 14.

*Φωτ. Στράτος Σολανάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook