Λίγα λεπτά πριν γίνει αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με τον Φωστήρα, ο 26χρονος άκουσε αποδοκιμασίες από την εξέδρα που ήταν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Ο Κοιλιάρας απάντησε, ανοίγοντας διάλογο με την εξέδρα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Γιώργο Βλαστό στην αμέσως επόμενη φάση.   

Στην συνέχεια ο Γιάννης Κοιλιάρας με δημόσια δήλωση του ζήτησε συγνώμη τόσο από τον κόσμο του ΟΦΗ όσο και από την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κοιλιάρα

«Ολα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει ποτέ αφορμές. Θα ήθελα να ζητήσω πραγματικά συγγνώμη για μια πολύ άτυχη στιγμή μου, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Απάντησα με άσχημο τρόπο, σε κάποια λόγια σε βάρος μου, απο κάποιο φίλαθλο που βρισκόταν στην κερκίδα του ΟΦΗ. Δεν έπρεπε να αντιδρασω και δεν ξέρω γιατί μου βγήκε αυτή η συμπεριφορά.

Ζητώ συγγνώμη τόσο απο τον συγκεκριμένο φίλαθλο, όσο και απο το σύνολο των φιλάθλων του ΟΦΗ, που ήρθαν να μας υποστηρίξουν στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης.

Ζητώ συγγνώμη και απο όλη την ομάδα για την αναστάτωση. Η πίεση του αγώνα και η ένταση που είχαμε, με οδήγησαν σε μια αντίδραση που δεν με εκφράζει, ούτε ως ποδοσφαιριστή, ούτε ως άνθρωπο. Ζητώ και πάλι συγγνώμη»
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook