Η Γραμματεία Ρεθύμνου του ΠΑΜΕ στα πλαίσια της κλιμάκωσης των καθημερινών δράσεων και πρωτοβουλιών που παίρνει για την επιτυχία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη οργανώνει την  Παρασκευή 22-01-16 στις 7 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρο ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση εργαζομένων, σωματείων, συνδικαλιστών με θέμα:

«Οι θέσεις του ΠΑΜΕ για το Νέο-Νόμο Λαιμητόμο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ για  την απόκρουση των σχεδιασμών κυβέρνησης-ΕΕ, την ανάκτηση των απωλειών μας, η ταξική ενότητα, η χειραφέτησή μας από την στρατηγική των επιχειρηματικών ομίλων, που μας καταδικάζει».

 Ομιλητής ο Δημήτρης Βρύσαλης στέλεχος του ΠΑΜΕ, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στην σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρονται και τα εξής:

"Αποδεδειγμένα πλέον η «τυφλή διαμαρτυρία» και ακόμη χειρότερα η διαμαρτυρία που «λιθοβολεί» τα μέτρα αλλά προστατεύει την στρατηγική που τα γεννά και αναπαράγει, στην οποία πρωτοστατούν οι ανυπόληπτες ηγεσίες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με τους τοποτηρητές τους, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ και το διαζύγιο από αυτήν απαραίτητο.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τις διοικήσεις των σωματείων να πάρουν μαζικά μέρος στη συζήτηση. Να αναπτύξουν από τώρα πλατιά δράση ενημερώνοντας και κινητοποιώντας τους εργαζόμενους για να μην κατατεθεί στη βουλή το τερατούργημα της κυβέρνησης. Να προετοιμάσουν και να περιφρουρήσουν την απεργία. Να νεκρώσουν τα πάντα, να βουλιάξουν οι δρόμοι στις 4 Φλεβάρη  Το ΠΑΜΕ κάνει ήδη ότι μπορεί στην κατεύθυνση αυτή.
 Δικαιοσύνη για τους επιχειρηματικούς ομίλους είναι η αύξηση των κερδών τους!
 Δικαιοσύνη για εμάς είναι η αξιοπρεπής ζωή, να ζούμε ανθρώπινα τον 21ο αιώνα και να μην φυτοζωούμε, να καρπωνόμαστε τον πλούτο που ΕΜΕΙΣ παράγουμε!                   
Η ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!
Αρκετά πια με τα άθλια ψέματα της κυβέρνησης και των παπαγάλων τους!
Αρκετά με την κοροϊδία και τις απάτες τους!
Το κυβερνητικό σχέδιο δε διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!"