Ειδική αφιέρωση είχε η νίκη του Κισσαμικού στην Πάτρα, αφού εκ μέρους όλων των παικτών ο Δημήτρης Τσερκέζος την αφιέρωσε στους Σπύρο Μπαξεβάνο και Αντώνη Ροκάκη.

Στον προπονητή για τα γενέθλιά του και στον πρόεδρο της ΠΑΕ για την ονομαστική του εορτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μας, από τον πρώτο έως και τον τελευταίο. Όπως κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό και στις νίκες και στις ήττες έχουμε όλοι μερίδιο. Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα της κατηγορίας, απέναντι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Το ξέραμε αυτό και ήμασταν προετοιμασμένοι καλά. Είχαμε την υπεροχή του παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα νωρίτερα και αυτό εν τέλει ήρθε στο τέλος του αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ψυχολογία για τη συνέχεια γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή μας ο οποίος έχει γενέθλια και στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος έχει την ονομαστική του εορτή».

Για την Παναχαϊκή δηλώσεις έκανε ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος που ανέφερε τα εξής: «Στα αγωνιστικά ζητήματα με κάλυψε ο κόουτς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό για την νίκη που πέτυχε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μια ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες, ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση. Κομμάτι της ομάδας είναι και ο κόσμος. Και επειδή έχω ζήσει αρκετά στην Παναχαϊκή δεν αντέχω να βλέπω έτσι τις κερκίδες και να μαθαίνω πως κόψαμε 70 εισιτήρια. Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε να γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ανασυγκρότησης και γι αυτό γυρίσαμε αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αν θέλουμε να τα καταφέρουμε και να σωθούμε, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook