Η αβεβαιότητα που παρουσιάζεται σε διοικητικό επίπεδο στον Α.Ο. Χανιά, παρά την παρουσία της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ, επηρεάζει άμεσα το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για τους «μπλε», άλλοι έχουν μείνει ελεύθεροι και δεν έχουν ανανεώσει ακόμα, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που διεκδικούν την ελευθερία τους μέσω δικαστικής οδού.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο Γιάννης Δρακάκης αλλά δεν είναι ο μόνος. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ακόμα έναν νεαρό που έχει καταθέσει προσφυγή επιδιώκοντας να μείνει ελέυθερος και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Πέρα από αυτό το περιστατικό αναμένεται να ξεσπάσει κύμα προσφυγών από την Δευτέρα (11/7) από Χανιώτες ποδοσφαιριστές που δεν βλέπουν… φως και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ποδοσφαιριστές που ήδη αποτελούν παρελθόν και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν στην ομάδα.

Λύση πρωτοδικείου (;)

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η ομάδα και φαίνεται η κατάσταση να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Τα πάντα είναι ρευστά και κανείς δεν μπορεί να πει με εμπιστοσύνη το τι θα γίνει. Η συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων για την ΠΑΕ την Παρασκευή (8/7) δεν απέφερε καρπούς και πλέον η κατάσταση είναι κρίσιμη.
Ο Παντελής Ευθυμάκης έχει προαναγγείλει αρκετά πράγματα σχετικά με την ομάδα από μπάτζετ μέχρι προπονητές και επενδυτές αλλά ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.
Ο κόσμος πλέον του ΑΟΧ έχει ξεσηκωθεί και περιμένει άμεσα λύσεις ή τουλάχιστον εξηγήσεις για το τι γίνεται ή θα γίνει από εδώ και πέρα.

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για έκτακτο συμβούλιο με σκοπό να παρθεί η απόφαση η ΠΑΕ να πάει στο πρωτοδικείο για να οριστεί προσωρινή διοίκηση που θα «τρέξει» τα ζητήματα της ομάδας.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook