Πάνω από 4 μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Κώστας Λεονταράκης άρχισε έναν δύσκολο αγώνα να βγει νικητής της ζωής μετά από τροχαίο ατύχημα. Τέσσερις μήνες και όμως οι συνάδελφοί του δεν τον ξέχασαν. Αντίθετα, τον θυμούνται και συμπαραστέκονται έμπρακτα σε αυτή τη μαχή. 

Έτσι φέτος η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, θα είναι διαφορετική και θα έχει ένα ακόμα στόχο, να στηρίξει στην πράξη τον συνάδελφό τους.

Όπως η ίδια η Ένωση αναφέρει: 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας του φίλου, συναδέλφου και μέλους μας Κώστα Λεονταράκη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτα θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου στις 21.00 στο κέντρο διασκεδάσεως “Αναδρομές”. Στην εκδήλωση μουσική θα παίξει το συγκρότημα του Στεφανάκη Τριαντάφυλλου μαζί με τους Μανώλη και Δημήτρη Αναστασάκη, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με λαϊκό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση θα χορέψουν δάσκαλοι και μαθητές του Dance Spirit Studio.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook