Ακόμα δύο μεταγραφές ανακοίνωσε το Σάββατο (9/7) η Ασή Γωνιά, που κινείται δραστήρια για τον καταρτισμό του ρόστερ που θα μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Τα νέα αποκτήματα της αποκορωνιώτικης ομάδας είναι οι Μάρκος Κλαψινός και Γιώργος Τσικαλάς, οι οποίοι παρουσιάστηκαν και επίσημα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στην Π.Ε. Ρεθύμνου και θα βρουν στην Ασή Γωνιά και τους Μανωλακάκη και Α. Δελήμπαση που επίσης ακολούθησαν το ίδιο δρομολόγιο.

Ο Κλαψινός είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα αγωνιστεί σε ομάδα που δεν έχει έδρα την Σοχώρα, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και μετά από παρουσία σε Γ’ και Δ’ Εθνική ακολούθως αγωνίστηκε, λόγω συγχώνευσης της ομάδας, στην ΠΕΡ.

Ο Τσικαλάς είναι γέννημα θρέμμα του ΠΟΑ, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες του κι έφτασε μέχρι την θυγατρική ομάδα τον Κεραυνό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο Ρέθυμνο όπου έχει αγωνιστεί σε Επισκοπή, Αστέρα Ρεθύμνου, ΠΕ Ρεθύμνου και τώρα ακολουθεί η Ασή Γωνιά.

Ακολουθούν κι άλλες μεταγραφές-Παρελθόν ο Κάββαλος

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Γιάννη Κατσούλη δεν σταματάνε εκεί αφού αναμένονται σύντομα κι άλλες ανακοινώσεις, με τον Νίκο Καραδάκη να είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην Ασή Γωνιά την καριέρα του.

Πέρα από μεταγραφές έχουμε και αποχωρήσεις από τους πρωταθλητές Ρεθύμνου, μιας και παρελθόν αποτελεί μετά από τρία χρόνια προσφοράς ο Τάσος Κάββαλος.

                                                                                                    

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook