Με τους μικρούς αθλητές, ηλικίας 8-13 χρονών, να ρίχνονται στη μάχη ξεκινούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ξιφασκίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24/1/2016. Τέσσερεις  μικροί αθλητές πρόκειται να εκπροσωπήσουν τη Γ.Ε.Η. στο Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Παμπαίδων-Πανκορασίδων, που θα διεξαχθεί  στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.

Στο όπλο της Σπάθης θα αγωνιστούν ο Βασίλης Βρέντζος και ο Πέτρος Ζελιναίος ενώ στο Ξίφος Μονομαχίας ο Γιάννης Μουλακάκης και Σταύρος Χατζημιχαήλ.

    “Τα παιδιά προπονούνται συστηματικά από την αρχή της σαιζόν με τους προπονητές του συλλόγου Πάνο Τζινιόλη και Παναγιώτα Ταλίδου οι οποίοι δηλώνουν αισιόδοξοι για καλά αποτελέσματα. Οι μικροί μας αθλητές  θα έχουν για πρώτη φορά την εμπειρία  να αγωνιστούν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.  ”

   Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί καθημερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ.6946490465,6938634060)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook