Τελευταία ενημέρωση: 15.31

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του ο 58χρονος οδηγός του αυτοκινήτου το οποίο είχε ανατραπεί στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Ο οδηγός νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανλιων με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και με σοβαρά τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Σήμερα, περίπου στις 10 το πρωί, έχασε την μάχη για την ζωή.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανετράπη στον ΒΟΑΚ υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το συλληπητήριο μήνυμα του δήμου Πλατανιά

Ο 58χρονος ήταν εργαζόμενος ως υδραυλικός στον δήμο Πλατανιά και συγκριμένα στο τμήμα άρδευσης. Το άκουσμα του θανάτου του, προκάλεσε βαθιά θλίψη στον δήμο που εξέδωσε το παρακάτω συλληπητήριο:

“Μετά το άκουσμα της τραγικής απώλειας του εργαζόμενου στον Δήμο Πλατανιά Βουρδουμπά Εμμανουήλ του Εμμανουήλ, το Δημοτικό Συμβούλιο συγκλήθηκε εκτάκτως και αφού εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη και την οδύνη του για την τραγική απώλεια, εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα και αποφάσισε τα εξής: 

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  • Τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντος εργαζομένου να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά, βάσει των κείμενων διατάξεων. 

  • Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

  • Να κατατεθεί στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook