Την Παρασκευή (22/01), μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κύδωνα Χανίων, για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (23/01) με τον Άρη Νίκαιας.

Ο Κώστας Σδράκας ανακοίνωσε την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 14 αθλητές.

Η επίσημη ενημέρωση του Κυδώνα:

Σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (22/1) το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Κώστας Σδράκας ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 14 παίκτες (2 θα αποκλειστούν πριν το ματς).

Αυτοί είναι οι:

Βλαχάκης, Υφαντόπουλος, Κοχλάκης, Μπαγάκης, Αλεξίου, Τσαρουχάς, Αδοντάκης, Τσαμπάς, Λιονάκης, Κολαρετάκης, Γκιούλης, Ζανιδάκης, Μπερτίδης, Κοντογιάννης

Με τηλεοπτική μετάδοση από τη Νέα Τηλεόραση

Η Νέα Τηλεόραση θα μεταδώσει το παιχνίδι όπως γνωστοποίησε ο Κύδων. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι με τη συγκατάθεση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Κύδωνα Χανίων, η αναμέτρηση του Σαββάτου (23/1) ανάμεσα στον Κύδωνα Χανίων και στον Άρη Νίκαιας για τη Γ’ Εθνική ανδρών μπάσκετ θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

Την αναμέτρηση που ξεκινά στις 15:30 (κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού) θα μεταδώσει η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης και σε Live Streaming το site: www.neatv.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook