Στο πλαίσιο των επισκέψεων, σπουδαίων τουριστικών μονάδων, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΒΜ Kappa Studies, το team management, της αλυσίδας ξενοδοχείων της ALDEMAR, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, στο νέο τυροκομικό εργαστήριο, καθώς και στα τμήματα f&b και front office management.

O κύριος Παπαγιαννάκης Γιώργος Γενικός Διευθυντής Operations της αλυσίδας Aldemar και ο γνωστός chef του Aldemar Royal Mare κύριος Χατζόπουλος Γιώργος , συμμετείχαν στην καθημερινή γευσιγνωσία αξιολόγησης των πιάτων των σπουδαστών και έδωσαν τα φώτα τους, στους αυριανούς συνεργάτες τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από  το σύνολο των σπουδαστών, όλων των ειδικοτήτων, για να ασκήσουν στα ξενοδοχεία της αλυσίδας ΑLDEMAR, την θερινή τους πρακτική.

Μεγάλα ονόματα του τουρισμού όλης της Ελλάδας και της Κρήτης, θα παρευρεθούν στην ετήσια Ημέρα Καριέρας, που διοργανώνει κάθε Φεβρουάριο, το ΚΔΒΜ Kappa Studies, μεταξύ αυτών και η Aldemar, όπου θα παρουσιάσουν το έργο τους σε περισσότερους από 300 σπουδαστές της KAPPA STUDIES και σε χιλιάδες απόφοιτους παλαιοτέρων ετών, που εργάζονται ήδη ως επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook