Για δεύτερη φορά αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά ο Βασίλης Ιωαννίδης, που είχε αρκετά καλή παρουσία στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Ο 24χρονος ακραίος μπακ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΑΟΧ στη Συνέντευξη Τύπου λέγοντας τα εξής:

«Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Καταφέραμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας και να βγούμε πολλές φορές μπροστά για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς. Ημασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως όπως έχουμε μάθει, αν δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις. Πήραμε ένα βαθμό, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι αλλά τι να κάνουμε… Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»…

Για το αν δίνει το χειροκρότημα του κόσμου δύναμη στους παίκτες του ΑΟΧ για τη συνέχεια: «Εννοείται, σίγουρα. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς θα δίνουμε το 100% ή το… 1000% για τον κόσμο και για την ομάδα».

Για τον ίδιο και την εμφάνισή του: «Τι να πω… Η ομάδα να κερδίζει και όλα τ’ άλλα καλά. Άμα κερδίζει η ομάδα είμαστε κι εμείς καλά, αυτό είναι το σωστό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook