Ματς με πολλή ένταση χαρακτήρισε αυτό ανάμεσα στον ΑΟ Χανιά και την ΑΕΛ ο Μανόλης Ροβίθης που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση από τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής:

«Ήταν ένα ματς με πολλή ένταση και πιστεύω ότι το κλίμα το δημιούργησε και λίγο ο διαιτητής με τις αποφάσεις του, ειδικά στην αρχή του ματς. Εμείς δεν έπρεπε να επηρεαστούμε από αυτό, παρ’ όλα αυτά επηρεαστήκαμε. Βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο κάθε παιχνίδι κρίνεται σε 1-2 ευκαιρίες. Δυστυχώς εμείς σήμερα είχαμε αυτές τις ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, η ισοπαλία. Εντάξει, είναι μία δύσκολη έδρα και η ομάδα των Χανίων είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ δυνατά σε όλα τα ματς. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ελπίζαμε για τη νίκη, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε».

Για τη συνέχεια για την ομάδα του: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι χρειάζεται διάρκεια για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και ειδικά εκτός έδρας τις ευκαιρίες που μας δίνονται να τις κάνουμε γκολ. Ελπίζω η συνέχεια για την ομάδα μου να φέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εμείς αυτό έχουμε στο μυαλό μας και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook