Την Τετάρτη 20/01 στις 17.00 στις Μοίρες, ∆ήµου Φαιστού, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, παρέδωσε στην ∆ιοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, πλήρη εξοπλισµό στο Οδοντιατρείο Κέντρου Υγείας Μοιρών.

Ο εξοπλισµός του Οδοντιατρείου είναι εθελοντική προσφορά του Οµίλου µε χρήµατα που συγκεντρώθηκαν από την συµµετοχή των µελών, φίλων και υποστηρικτών στις εκδηλώσεις που πραγµατοποιήθηκαν στην ροτ. χρονιά 2014-2015, προεδρίας Γιάννη Σαµνιώτη.

Πριν την Παράδοση – Παραλαβή πραγµατοποιήθηκε ο καθιερωµένος Αγιασµός, από τον εφηµέριο του Μητροπολιτικού Ναού Μοιρών, πατήρ Βασίλειο Κοκαράκη και τον ∆ιάκονο Εµµανουήλ Καργάκη.

Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους:

– Ο Αντιπεριφερειάρχης ∆ηµόσιας Υγείας, κος Κλώντζας Εµµανουήλ
– Ο ∆ήµαρχος Φαιστού, κος Αρµουτάκης Γιώργος
– H Αντιδήµαρχος, κα Τιτάκη Ελένη
– Η Υποδιοικήτρια 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, ∆ρ. Τριχοπούλου Άννα
– Η ∆ιευθύντρια Κέντρου Υγείας Μοιρών, κα Τσικαλά Αικατερίνη
– Όλο το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και ∆ιοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μοιρών.

Μετά τον Αγιασµό ακολούθησαν σύντοµες οµιλίες-τοποθετήσεις, που όλες υπογράµµιζαν την τεράστια σηµασία και το µεγάλο όφελος της τοπικής Κοινωνίας, από την προσφορά αυτή.

Το νέο οδοντιατρικό µηχάνηµα µε τον πλήρη εξοπλισµό του, αντικαθιστά ένα παλαιό µηχάνηµα 30 ετών που είχε εγκατασταθεί από την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου.

Οι τρείς (3) Οδοντίατροι που επωµίζονται καθηµερινά την ευθύνη της εύρυθµης λειτουργίας του Οδοντιατρείου, νοιώθουν πλέον σίγουροι ότι µπορούν να ανταποκριθούν µε απόλυτη επιτυχία και να ανακουφίζουν σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα τους συνανθρώπους µας που εξυπηρετούνται καθηµερινά στο Κέντρο Υγείας.

Τα µέλη του Οµίλου που συµµετείχαν στην εκδήλωση έγιναν αποδέκτες, γνήσιας Κρητικής φιλοξενίας και εισέπραξαν ευγνωµοσύνη και εγκάρδια «ευχαριστώ» από τους αποδέκτες της χορηγίας αυτής.

“Νοιώθουµε πολύ περήφανοι για την απόφασή µας να υλοποιήσουµε το συγκεκριµένο έργο που εκφράζει πλήρως την Ροταριανή συµπεριφορά µας για αλληλεγγύη, προσφορά και ελπίδα προς τους συνανθρώπους µας”, σημειώνουν τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου.

Ακολούθησε µπουφές µε πλούσια εδέσµατα και σπιτικά παραδοσιακά ποτά προσφορά του Κέντρου Υγείας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook