Ο Γιάγια Μπανανά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και κατά συνέπεια ο Γιώργος Παράσχος δεν θα τον έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Ράμος, που παρακολούθησε το παιχνίδι του Κισσαμικού με την Κέρκυρα και τις προσπάθειες του συμπατριώτη του και καλού του φίλου Πότσι.

Η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή με το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής και στις στατικές φάσεις.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (19.30) για την 19η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16. Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις.
Εκτός έμειναν ο Μπανανά, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το Σάββατο, όπως και ο τιμωρημένος Ράμος.
Στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτις, Μενδρινός, Τζιμόντζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook