Μετά από τρεις μήνες η Επισκοπή “χαμογέλασε” ξανά, αφού κατάφερε να πάρει εκτός έδρας νίκη με 2-1, στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου, απέναντι στην Α.Ε. Ηράκλειο.  

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της ομάδας του Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα και ήρθε με το ίδιο σκορ και ξανά εκτός έδρας, όπως και η πρώτη στον Κρουσώνα.

Με το εκτός έδρας “τρίποντο” η Επισκοπή κατάφερε μετά από αρκετό διάστημα να “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ όταν δόθηκε πέναλτι για χέρι του Λένγκα στο οποίο ευστόχησε ο Αλεξίου για το 1-0. Στο 61’ από κάθετη μπαλιά του Γεωργιάδη ο Σίσκοφ με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μακρυωνίτη πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Επισκοπής. Το ίδιο έκανε και στο 78’ ο Γεωργιάδης που απέφυγε δύο αντιπάλους πλάσαρε ιδανικά τον πρώην γκολκίπερ του ΑΟΧ για το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Κορδολαίμης
Βοηθοί: Κρέτσιμος-Πλάκας

ΑΕ Ηράκλειο (Μάρκος Μαυρομάτης): Μακρυωνίτης, Μέρτκολα (70′ Σπυριδάκης), Κατσούλης, Παπαδόπουλος, Τζανέτος, Σπανός, Αλεξίου, Ρεντζής, Καλιαμπάκας, Νταβαρίνος, Μάμαλος

Επισκοπή (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Παπαδήμας, Γεωργιάδης (79’ Χαλκιαδάκης), Λένγκα, Πάτας, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ, Μπάτσι, Γούλας (89’ Μανωλακάκης), Σίσκοφ (85’ Φοβάκης), Ντινιωτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook