Για την άμεση υλοποίηση του σχεδίου αποψίλωσης και καθαρισμού των δρόμων στην δημοτική ενότητα Κεραμείων δεσμεύτηκε σήμερα ο Δήμαρχος του καλλικρατικου δήμου Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Ο κ΄ Σκουλάκης ζήτησε πίστωση χρόνου από τους δημότες των Κεραμειών υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο τόσο για την καθαριότητα όσο και για την αντιμετώπιση του φαινομένου των αγροζημιών.

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του σήμερα ο Μανωλης Σκουλάης για τα φαινόμενα των αγροζημιών που συνεχίζουν να υφίστανται στην περιοχη της δημοτικής ενότητας Κεραμειών .Ωστόσο στις προθέσεις του δήμου Χανίων είναι να πάρει συγκεκριμένες και στοχευμένες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση και πάταξη του φαινόμενου .

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το σχέδιο καθαρισμού που έχουν εκπονήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ,οι οποίες άμεσα και χαρη στην πρόσληψη των εποχικών υπαλλήλων στην καθαριότητα, οι παρεμβάσεις για την αποψίλωση και τον καθαρισμό της περιοχής αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα.

Ο κ. Σκουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας και στην συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση και ο θεσμός του Καλλικράτη .

neatv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook