Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα Νέων/Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με δύο νίκες προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι αθλητές των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη επικράτησαν 11-4 του ΟΦΗ και 15-10 του Ρεθύμνου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Εύκολο έργο εξελίχθηκε να έχει η ομάδα πόλο Νέων/Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που έδωσε στο πλαίσιο της α’ φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, το συγκρότημα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη εξασφάλισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, που ήταν κι ο βασικός στόχος.

Για τον ΝΟΧ χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 16 πολίστες, με τους αγώνες να έγιναν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Αυτοί ήταν απέναντι στον ΟΦΗ και τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, με τα τελικά σκορ να ήταν 11-4 και 15-10 αντίστοιχα για την ομάδα των Χανίων.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ

1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 11-4
Τα 8λεπτα: 3-2, 2-0, 2-0, 4-2

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας - Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Κοκονάς 1, Μανιουδάκης 2, Πατρικάκης, Τσιστράκης 2, Παπαμανωλιουδάκης 2, Χατζηδάκης 1, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Κουνάκης 1, Μπιτσάκης, Καρακαλίδης 1, Μητράκης, Μυγιάκης 1, Βολτυράκης, Τζουβαδάκης.

2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 15-10
Τα 8λεπτα: 3-1, 3-3, 5-3, 4-3

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας - Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Κοκονάς 2, Μανιουδάκης 3, Πατρικάκης 1, Τσιστράκης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Χατζηδάκης 1, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Κουνάκης 1, Μπιτσάκης 1, Καρακαλίδης, Μητράκης, Μυγιάκης 3, Βολτυράκης 1, Τζουβαδάκης.