Καλό χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε στη Θεσσαλονίκη ο Πλατανιάς απέναντι στον Ηρακλή ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που φάνηκε αισιόδοξος αναφορικά με τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά στην κάμερα της nova:

«Στην αρχή εμείς δεν μπήκαμε έτσι όπως θα έπρεπε μέσα στον αγώνα. Ο Ηρακλής είχε 1-2 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε σιγά-σιγά τον αγώνα, είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια θα είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Βέβαια κάποιες φορές μας έλειψε και η τύχη, από εκεί και πέρα ο πόντος είναι καλός, ειδικά εκτός έδρας και κοιτάμε τη συνέχεια.».

Για το πόσο βοηθάει αυτός ο βαθμός για τη συνέχεια: «Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις το σημαντικό είναι να μη χάνεις. Τώρα έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, έχουμε πάρει ήδη τρεις βαθμούς στην αρχή του δευτέρου γύρου και όπως είπα θα κοιτάξουμε τη συνέχεια και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα».

Για το αν ο Πλατανιάς είναι στον καλύτερό του ρυθμό αυτή τη στιγμή: «Σίγουρα, το δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι και τώρα δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Πιστεύω, όπως είπα και πριν, άμα ήμασταν πιο προσεκτικοί ίσως να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και πιστεύω ότι αυτό θα γίνεται και στη συνέχεια».

Απομαγνητοφώνηση Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook