Το περιστατικό όπου σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης οι παρουσιαστές διάβασαν τίτλους παλαιών εφημερίδων, σχολίασαν οι Ράδιο Αρβύλα σε βίντεο που ετοίμασαν το βράδυ της Δευτέρας και το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη -και δικαίως- τονίζοντας ότι: «Αν γινόταν σε κανάλι μεγάλο θα είχαμε φύγει όλοι», ενώ το ξέσπασμα ήρθε απο τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έγινε χθες επερώτηση στη Βουλή για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ, αλλά και ποιον ενδιαφέρει... Το θέμα είναι να πληρώνουμε εμείς την ΕΡΤ, να παίρνουν τους μισθούς τους μια χαρά, παλιές εφημερίδες... Κρίνονται από κανέναν; Υπάρχει περίπτωση να πέσει κεφάλι ποτέ δημοσιογράφου που δεν κάνει καλά τη δουλειά του στην ΕΡΤ; Είναι η μόνη κρατική τηλεόραση παγκοσμίως που κάνει τόσο τραγικά νούμερα τηλεθέασης και περιμένει μόνο μια Eurovision ή καμιά Εθνική Ελλάδος. Τα κανάλια τα κρατικά στις άλλες χώρες κάνουν πρωταθλητισμό. Είναι χωνευτήρι διορισμών της εκάστοτε κυβέρνησης! Τέλος! Αυτή είναι η αλήθεια! Τον Παπαδόπουλο είχαν και τον φάγανε» είπε.

 

Πηγή: newsbeast.gr