Την Παρασκευή 22/01 το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου,  παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργη Μαρινάκη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο «σπίτι» του, το Δημοτικό Κήπο, στο φιλόξενο χώρο του  αναψυκτηρίου και με την προσωπική φροντίδα του κ. Μπικάκη. 

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα, το οποίο ενισχύθηκε από την ευχάριστη είδηση της εξεύρεσης αναδόχου για την παιδική χαρά του Κήπου, που ανακοίνωσε  ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σ. Σπανουδάκης στους συμμετέχοντες. 

Κοινή παρατήρηση και παραδοχή όλων ήταν η έναρξη μια νέας εποχής για το Δημοτικό μας κήπο, με το νέο αναψυκτήριο και τη παιδική χαρά να είναι οι δύο πρώτοι στόχοι με επιτυχή πορεία επίτευξης  και απαρχή των επόμενων, οι οποίοι είναι δράσεις που θα καταστήσουν τον Κήπο κέντρο κοινωνικών, ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στο Ρέθυμνο. 

Η Αντιδήμαρχος κα Πέπη Μπιρλιράκη, η Δ/ντρια Καθαριότητας & Πρασίνου κα Γκολφινοπούλου Νικολέτα, οι υπεύθυνοι του Τμήματος Πρασίνου κος Γαλανομάτης Μανώλης και κα Αλαμάνου Γεωργία, καθώς και όλοι οι μόνιμοι και συμβασιούχοι υπάλληλοι της Υπηρεσίας και του Γραφείου Τουρισμού ευχήθηκαν ο Δήμος μας να είναι πάντα «ανθηρός» και φροντισμένος από την υπηρεσία Πρασίνου ως αρωγό αλλά και του πολίτες πάντα δίπλα της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook