Ένας από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές της Ελλάδας και κορυφαίος σχεδιαστής στην Σουηδία, γιορτάζει την επέτειο των 30 χρόνων στηρίζοντας την 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, που διοργανώνεται στην Στοκχόλμη, GREKLAND PANORAMA MED CYPERN

Ο Panos αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους πρεσβευτές της Ελλάδας στην Σουηδία, ένας διακεκριμένος Έλληνας σχεδιαστής – γνωστός και ως ο «Βασιλιάς των Μαγιό», στηρίζει την 3η έκθεση GREKLAND PANORAMA MED CYPERN με την ευκαιρία της επετείου των 30 χρόνων διεθνούς επιτυχίας του από το 1986, όταν και ίδρυσε το brand PANOS EMPORIO.  

Ο Panos στην μακρόχρονη και διεθνή επιτυχία του, ποτε δεν ξεχασε την Ελλαδα και πάντα υπήρξε στην πρώτη γραμμή για να την προβάλει, να την αναδείξει και να την υπερασπιστεί. Η προβολή της Ελλάδας μέσω της δουλειάς του, καθότι αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή κύριο άξονα της έμπνευσης και δημιουργίας του, υπήρξε πάντα στις πρώτες προτεραιότητές του. 
Σήμερα ο Οίκος Μόδας PANOS EMPORIO με την καμπάνια 30 YEARS OF LOVE, «Ένα ταξίδι σε μία χώρα του Βορρά» γεμάτο αγάπη για την Ελλάδα, αναδεικνύει πόσο αγαπητό και αναγνωρίσιμο είναι το brand PANOS EMPORIO σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, έχοντας πάντα στο «φόντο» την Ελλάδα.    

Στην 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο, (13-14 Φεβρουαρίου, Ericsson Globe Arenas), o Panos θα δώσει το παρόν με την ευκαιρία του εορτασμού των 30 χρόνων του, και θα παρουσιάσει σειρά αρωμάτων και καλλυντικών για άντρες και γυναίκες που θα επισκεφθούν την έκθεση. Η στήριξη του Panos σε κάθε πρωτοβουλία με ποιότητα και ταυτότητα ελληνική είναι σημαντική για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. 

Η GREKLAND PANORAMA MED CYPERN τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Τουρισμού – ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΗΑΤΤΑ και το ΕλληνοΣουηδικό Επιμελητήριο. 

Για περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχές παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διοργανωτή στο [email protected], www.greklandpanorama.com. 

Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται επί μακρόν στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας  -την Σκανδιναβία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook