Ο Ροταριανός Μηνάς Παπαδάκης ήταν ο ομιλητής της απλής συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Galaxy, με θέμα της ομιλίας του «Ελληνικό δημόσιο χρέος – Πώς δημιουργήθηκε – Πώς μπορεί να γίνει βιώσιμο».

Ο γνωστός οικονομολόγος, αντιπρόσωπος της Eurobank Equities στο Ηράκλειο, περιέγραψε την πορεία του δημοσίου χρέους από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα, καθώς και τα πιθανά σενάρια για την εξυπηρέτησή του στο μέλλον, ενώ ακολούθησε συζήτηση με πολλές ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους.

Στη συνεστίαση, παρευρέθηκαν και οι παραολυμπιονίκες ποδηλάτισσες κ.κ. Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη με τον προπονητή τους κ. Γιώργο Βαρβεράκη οι οποίες και ευχαρίστησαν τα μέλη του Ρ.Ο.Η. για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειάς τους εν’ όψη των παραολυμπιακών αγώνων του Ρίου, ενώ έγινε και η βράβευση του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Galaxy κ. Γιάννη Οικονόμου για τις πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει το γνωστό ξενοδοχείο.